SIDRUN JA MUNA – KASULIK KOOSLUS JUUSTELE

Juba Pipi teadis, et munaga on väga kasulik pead pesta. Kui aga lisada munale veel sidruni imelised omadused, siis selle segu kasulikkust meie juustele tuleb kirjeldada lausa ülivõrdes.

Niisiis, kui Sa ei jõua kõiki mune ära värvida ning kodus on üle ka üks sidrun, siis turguta oma juukseid veel kevadpühade eel sidruni ning muna seguga.

Keskmise pikkusega juustele on vaja vaid 1 muna ja 1 sidrun, pikematele rohkem ning lühematele juustele vastavalt vähem.

Kui soovid juustele lisada vaid sära, siis kasuta ainult muna valget. Kui aga eesmärk on saada juustele juurde kohevust ja mahtu, siis võta kasutusele nii muna valge kui ka kollane.

Poolita sidrun ning pigista mõlemad pooled munale juurde, sega korralikult läbi ning määri segu pähe. Jälgi et seguga saaksid kokku eelkõige juuste juured. Hoia segu peas 15 – 20 minutit ning pese siis see korralikult maha. Erinevust tavalise peapesuga võrreldes peaksid märkama juba esimese protseduuri järel. Kui aga kordad tegevust nädalas korra kuu aja vältel, siis saad kindlasti endale tunduvalt tervemad, läikivamad ja kohevamad juuksed.

Mõnusat katsetamist ja kauneid kevadpühi!